Pestki Moreli - Jądra Gorzkie 250g Agrandir l'image

Pestki Moreli - Jądra Gorzkie 250g

Nouveau produit

Morele, znane u nas głównie jako składnik konfitur czy kompotów, są dobre dla naszego organizmu nie tylko pod postacią smacznych owoców, ale też bogatych w magnez i związki mineralne pestek. Charakterystyczny gorzki smak pestek spowodowany jest wysoką zawartością witaminy B17, znanej w literaturze fachowej jako amigdalina. Pestki moreli jakie oferujemy, pochodzą z upraw na których nie używa się herbicydów, pestycydów, ani chemicznych wspomagaczy potęgujących plony. Nasz pełnowartościowy produkt nie jest genetycznie modyfikowany.

Plus de détails

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 16 points de fidélité. Votre panier totalisera 16 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,32 zł.


16,00 zł TTC

En savoir plus

Morele, znane u nas głównie jako składnik konfitur czy kompotów, są dobre dla naszego organizmu nie tylko pod postacią smacznych owoców, ale też bogatych w magnez i związki mineralne pestek. Charakterystyczny gorzki smak pestek spowodowany jest wysoką zawartością witaminy B17, znanej w literaturze fachowej jako amigdalina.

Pestki moreli jakie oferujemy, pochodzą z upraw na których nie używa się herbicydów, pestycydów, ani chemicznych wspomagaczy potęgujących plony. Nasz pełnowartościowy produkt nie jest genetycznie modyfikowany.

Stosowanie:

2 pestki dziennie (zawiera kwas pruski pochodzenia naturalnego)

UWAGA!

Kwas cyjanowodorowy może prowadzić do zatruć. Zalecana przez Unię Europejską dzienna dopuszczalna ilość pestek moreli, które można spożyć bezpiecznie dla zdrowia, wynosi dwie sztuki. Produkt należy przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.

Opakowanie 250g

Avis

Donnez votre avis

Pestki Moreli - Jądra Gorzkie 250g

Pestki Moreli - Jądra Gorzkie 250g

Morele, znane u nas głównie jako składnik konfitur czy kompotów, są dobre dla naszego organizmu nie tylko pod postacią smacznych owoców, ale też bogatych w magnez i związki mineralne pestek. Charakterystyczny gorzki smak pestek spowodowany jest wysoką zawartością witaminy B17, znanej w literaturze fachowej jako amigdalina. Pestki moreli jakie oferujemy, pochodzą z upraw na których nie używa się herbicydów, pestycydów, ani chemicznych wspomagaczy potęgujących plony. Nasz pełnowartościowy produkt nie jest genetycznie modyfikowany.