Nowy produkt
GOJI to przede wszystkim antyutleniacze wspomagają budowę nowych komórek oraz regenerację już zniszczonych, dzięki czemu przyczyniają się do opóźniania procesów starzenia i zdecydowanie poprawiają samopoczucie. Zawierają polisacharyd, który posiada silne działanie stymulujące system odpornościowy przez zwiększenie poziomu immunoglobulin A (Ig A), których to poziom obniża się wraz wiekiem. GOJI OWOC- Zielarska literatura chińska podkreśla, że GOJI to skuteczny środek w leczeniu patogenicznych chorób wątroby, śledziony,serca, płuc i nerek, zawierają mnóstwo witaminy C, poprawiają samopoczucie, opóźniają procesy starzenia.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 9 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 9 punktów lojalnościowych może być zamienione na jeden bon o wartości 0,18 zł.
GOJI owoce rośliny kolcowoju pospolitego rosnącego w mongolskich i tybetańskich Himalajach. Na świecie uznawane jako jedne z najzdrowszych owoców. Ogromna dawka witaminy C zawarta w owocach GOJI oraz innych składników odżywczych o bardzo wysokim natężeniu ma wpływ na prawidłowe funkcjonowanie organizmu.
GOJI to przede wszystkim antyutleniacze wspomagają budowę nowych komórek oraz regenerację już zniszczonych, dzięki czemu przyczyniają się do opóźniania procesów starzenia i zdecydowanie poprawiają samopoczucie. Zawierają polisacharyd, który posiada silne działanie stymulujące system odpornościowy przez zwiększenie poziomu immunoglobulin A (Ig A), których to poziom obniża się wraz wiekiem. Polisacharydy i kwasy tłuszczowe, które zawarte są w GOJI, mogą stymulować produkcję kolagenu oraz utrzymywać wilgoć w organizmie - co w rezultacie powoduje młodzieńczy wygląd skóry.
Luteina i zeaksantyna chronią oczy i wzrok przed atakami wolnych rodników oraz uszkodzeniami przez nie powodowanymi - dlatego też jagody te polecane są do poprawiania ostrości widzenia i utrzymania dobrego wzroku. Owoce goji to jedno z najbogatszych źródeł karetonoidów, w tym beta karotenu, którego zawartość w suszonych owocach jest kilkakrotnie wyższa niż przodująca w tej dziedzinie marchewka (stąd też intensywny czerwony kolor tych owoców).
Spożywanie GOJI zaleca się osobom narażonym na intensywne promieniowanie słoneczne i często korzystającym z solarium.